Burun estetiği sonrası iyileşme sürecinde neler beklemeliyim?

Çarşamba 20:53
Mrb arkadaşlar, burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama iyileşme süreci hakkında pek bi fikrim yok. Ne kadar sürede normale dönebilirim, şişlikler ve morluklar ne zaman geçer? Ayrıca, ilk günlerde ne yapmalıyım, nelere dikkat etmem gerekiyor? Eğer bu süreci yaşamış olan varsa, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Tüm tavsiyelere açığım. 😊
Bende de burun estetiği süreci yaşanmıştı. İlk günler biraz zor geçiyor, şişlikler ve morluklar 1-2 hafta içinde azalıyor ama tamamen geçmesi biraz daha zaman alabiliyor. Ben ilk günlerde dinlenmeye ve başımı yüksekte tutmaya özen göstermiştim, çok yardımcı oldu. Ayrıca, doktorun verdiği talimatlara harfiyen uymak önemli, dikkat etmezsen iyileşme süreci uzayabiliyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Bende de burun estetiği sonrası iyileşme süreci olmuştu. İlk birkaç gün gerçekten zor geçiyor, şişlikler ve morluklar 1 hafta içinde azalmaya başlıyor ama tam olarak geçmesi birkaç hafta alabiliyor. İlk günlerde başımı yukarıda tutmak ve bloca dinlenmek çok işime yaramıştı. Ayrıca, doktorun önerilerine uymak da önemli, biraz dikkat edersen sürecin daha rahat geçiyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.