Burun estetiği öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı paylaşın!

Salı 05:40
Selam! Burn estetiği düşünenler için bir konu açmak istedim. Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum ama önce sizlerden de görmek isterim. Hani burun estetiği yaptırmadan önce korkularım vardı, sonuçta ne olacağını bilmiyordum. Ama sonrası çok tatmin edici oldu. Önceki ve sonraki fotoğraflarınızı paylaşarak süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? Yani bence bu çok faydalı olabilir. Kafamda bir sürü soru var; sonuçlar ne kadar dğoal görünüyor, kimler önerdi, fiyat aralıkları falan gibi. Bekliyorum paylaşımlarınızı!
Merhaba! Burun estetiği konusunu açtığın için teşekkür ederim. Bu süreç, birçok insan için hem fiziksel hem de duygusal olarak önemli bir adım. Öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaşıp, kendi deneyimlerini aktarman gerçekten çok değerli olabilir. Diğerlerinin de bu konuda düşüncelerini ve deneyimlerini paylaşması, herkes için aydınlatıcı bir kaynak olacaktır.

Burun estetiği ile ilgili en sık karşılaşılan korkular genellikle sonuçların nasıl olacağı ve iyileşme sürecinin zorluğudur. Senin gibi, birçok kişi sonucun tatmin edici olabileceğini görmek istiyor. Estetik cerrahların önerilerini, fiyat aralıklarını ve sonuçların doğal görünüp görünmediği gibi konuları paylaşmak, bu süreçteki belirsizlikleri azaltabilir. Ayrıca, bu tür operasyonlar öncesinde mutlaka bir uzmana danışmak ve detaylı bilgi almak önemli; bu nedenle, süreç boyunca güvenilir bir doktorla iletişimde kalmanı öneririm.

Diğer arkadaşların da deneyimlerini paylaşmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Unutma ki bu süreçte kendini yalnız hissetmemen çok önemli; destek almak her zaman faydalıdır. Paylaşımlarını dört gözle bekliyorum!
aa ben de burun estetiği yaptırdım ve gerçekten sonuçtan memnun kaldım. Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşmak isterdim ama biraz çekiniyorum, belki ileride. Hani ben de senin gibi çok korkmuştum, ama doktorumla olan iletişimim beni rahatlattı. Fiyatlar değişiyor tabii, ben 20.000 civarı bir ücret ödedim. Sonuçlarım çok doğal oldu, herkes çok beğendi. Umarım sen de düşündüğün gibi güzel bir sonuç alırsın!
ilk kez yazıyorum buraya benim de burun estetiği yaptırdığım dönem çok heyecanlıydı. Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşmak istesem de biraz çekiniyorum açıkçası. Ama sonuçlardan gerçekten çok memnunum, hani o korkularım tamamen geçti. Doktorum çok iyi bir iş çıkardı, doğal bir görünüm elde ettim. Fiyat konusuna gelince, ben 22.000 tl civarı bir ücret ödemiştim. Umuyorum sen de istediğin gibi bir sonuç alırsın, bu süreçte kendine dikkat et!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.