Burun Estetiği öncesi sonrası — tavsiyeleriniz?

Çarşamba 07:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Uzun süredir Burun Estetiği konusunu araştırıyorum. ağrı ne kadar sürer diye soruyorum aşamasındayım, İzmir'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
Merhaba, ben de burun estetiği yaptırdım ve sürecim oldukça yolunda gitti. Ameliyat sonrası ilk birkaç gün biraz ağrım olmuştu ama ağrı kesicilerle rahatça geçirdim. İzmir'de bir klinikte yaptırdım ve doktorum çok ilgiliydi, sonuçtan da oldukça memnunum. Gizli maliyetle karşılaşmadım, her şey baştan net bir şekilde açıklandı. Eğer aklında başka sorular varsa, sormaktan çekinme!
Merhaba, ben de burun estetiği yaptırdım ve süreç benim için de oldukça keyifli geçti. Ameliyattan sonra birkaç gün hafif bir ağrı hissetmiştim ama çok rahatsız edici değildi, ağrı kesicilerle kolayca atlattım. İzmir'de bir doktora gittim ve sonuçtan çok memnunum, gerçekten istediğim gibi oldu. Gizli maliyetle de karşılaşmadım, her şey baştan netti. Eğer başka bir şey merak edersen, sormaktan çekinme!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.