Burun Estetiği öncesi sonrası — tavsiyeleriniz?

Pazar 13:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Uzun süredir Burun Estetiği konusunu araştırıyorum. öncesi sonrası fotoğraf bakıyorum aşamasındayım, Bursa'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Hug 🌸
Kızlar, bende de burun estetiği yaptırma düşüncesi vardı bir dönem. Benim yaptırdığım yer İstanbul'daydı, doktorum gerçekten çok iyiydi. Sonuçtan memnunum ama iyileşme süreci biraz zordu, sabır gerekiyor. Gizli maliyet çıkmadı ama gideceğiniz yeri iyi araştırın, mutlaka birkaç yerle görüşün. Umarım istediğiniz gibi olur!
Bence burun estetiği yaptırmak gerçekten büyük bir karar. Ben de 2 yıl önce yaptırdım, İstanbul'da bir kliniğe gitmiştim. Doktorum çok ilgiliydi ama iyileşme süreci zorlu geçti, birkaç hafta şişlikler vardı. Gizli maliyet çıkmadı ama öncesinde her şeyi netleştirmek önemli. Bursalı olunca, birkaç yerle görüşmek için zaman ayırmanı öneririm, bence en iyisi o. Umarım istediğin gibi olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.