Burun Estetiği düşünüyorum ama korkuyorum

Perşembe 08:48
Yine bir soruyla geldim :) Uzun süredir Burun Estetiği konusunu araştırıyorum. fiyat araştırması yapıyorum aşamasındayım, Manisa'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bence burun estetiği gerçekten düşünülmesi gereken bir konu, ben de çok korkmuştum ama sonunda yaptırdım. Doktorumun referansları çok iyiydi, İzmir'de bir klinik tercih ettim. Ameliyat sonraı süreç biraz sancılıydı ama sonuç gerçekten harika oldu. Gizli maliyet falan da çıkmadı, her şey önceden netti. Korkularını anlıyorum ama deneyimim olumlu olduğu için cesaretlendirmek istedim. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
Kızlar, burun estetiği konusunda ben de kararsızdım. Yaptıran arkadaşlarımın deneyimlerini dinledikten sonra cesaret buldum. İstanbul’da bir klinik tercih ettim, doktorum çok ilgiliydi. Ameliyat sonrası biraz şişlik oldu ama sonuç beni gerçekten mutlu etti. Gizli maliyet vs. de olmadı, her şey önceden netti. Korkmanı anlıyorum ama bence bir denemek lazım, sonuçta kendin için yapıyorsun. Umarım senin için de her şey yolunda gider.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.