Burun Estetiği düşünüyorum ama korkuyorum

Cumartesi 09:48
Selamlar, Uzun süredir Burun Estetiği konusunu araştırıyorum. ağrı ne kadar sürer diye soruyorum aşamasındayım, Balıkesir'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba! Ben de burun estetiği yaptırmayı düşündüğümde çok korkmuştum. Ama sürecin sonunda memnun kaldım. Ağrı konusunda, ilk birkaç gün biraz rahatsız edici olabiliyor ama dayanılmayacak gibi değil. Benim için en zor kısım şişliklerdi ama zamanla geçti. Doktorum gerçekten çok iyiydi, İstanbul'da bir klinikte yaptırmıştım. Gizli maliyetle karşılaşmadım, her şey önceden açıklandı. Eğer kafanda soru işareti varsa, bir iki doktorla daha görüşmeni tavsiye ederim. Umarım sen de istediğin gibi bir sonuç alırsın!
Merhaba! Ben de burun estetiği yaptırmadan önce çok düşündüm ve korktum. Ama sonunda yapmaya karar verdiğimde, iyi ki yaptırmışım dedim. İlk birkaç gün ağrı biraz rahatsız ediciydi ama bence çekilecek gibi değildi. Şişlikler de birkaç hafta içinde geçti, o yüzden sabretmek önemli. Doktorum çok iyi biriydi, Antalya'da bir klinikte yaptırmıştım. Gizli maliyet hiç çıkmadı, her şey önceden netti. Benim de kafamda çok soru vardı, sen de birkaç doktorla daha görüşerek daha iyi bir karar verebilirsin. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.