Bugün denediğim Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma, MasterChef tarifi çok güzel oldu

Cumartesi 19:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma, MasterChef konusunda dünden kalan malzemeyle denedim, evde denemek isteyenlere yazayım dedim.

Malzemeler basit aslında, ben Sakarya'de marketten aldım. Siz hangi markayı tercih ediyorsunuz? Püf noktası varsa yazın lütfen, bir dahaki sefere daha iyi çıksın istiyorum.

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Aa ben de aynı tarifi denemiştim geçen hafta! Mlazemeleri bulmak kolay, bence en önemli şey pişirme süresi. Ben biraz daha uzun pişirdim, o yüzden daha lezzetli oldu. Markalar konusunda ben de genelde yerel ürünleri tercih ediyorum, tadı daha doğal geliyor. Korkma, denemek her zaman iyi bir fikir, sonuçta mutfakta hata yapmak da bir öğrenme süreci! Umarım harika sonuç alırsın.
Bence bu tarif hrika! Ben de denemiştim, malzemeler basit olsa da yerel marketlerden almak gerçekten önemli. Benim püf noktam, baharatları eklerken biraz daha özgür olmak oldu, mesela tarife eklediğim kekik ve pul biberle lezzeti bambaşka bir hale geldi. Korkma, mutfakta denemek her zaman keyifli ve sonuçta lezzetli bir şey çıkıyor ortaya. Umarım senin de denemen güzel olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.