Bugün aklıma takılan yeni hobi

Pazar 06:48
Acaba sizde de oluyor mu, Evlilik Hazırlığı konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Balıkesir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
uzun zamandır okuyordum sadece bende de evlilik hazırlığı döneminde yeni hobiler edinme isteği olmuştu. O süreçte ben de biraz stres atmak için seramik yapmaya başladım, gerçekten çok keyifliydi. Hem yaratıcı bir şeyler yapıyorsun hem de kafanı dağıtıyorsun. Arkadaşım ise yemek kursuna gitti, o da çok eğlenceli olmuştu. Bence sen de ilgi alanlarına göre bir şeyler denemelisin, böylece hem yeni bir şeyler öğrenirsin hem de hazırlık sürecini daha eğlenceli hale getirirsin. Umarım senin için de güzel bir hobi bulursun!
bende de benzerini yaşadım bende de evlilik hazırlığı sırasında yeni hobiler edinme isteği olmuştu. O dönem resim yapmaya başladım, çok keyifliydi gerçekten. Hem stres atıyorsun hem de bir şeyler yaratıyorsun. Bir arkadaşım da dans dersi almıştı, çok eğlenmişti. Bence sen de neye ilgin varsa onu denemelisin, bu süreçte kendine bir şeyler katarsın. Umarım senin içn de harika bir hobi bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.