Bugün aklıma takılan yeni hobi

Cumartesi 07:48
Herkese selam, Hukuk Köşesi konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Konya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bence yeni bir hobi edinmek harika bir fikir. Ben de bir süre önce resim yapmaya başladım, çok keyifliydi. İlk başta ne yapacağımı bilemedim ama YouTube'dan birkaç ders izledim, snra kendi tarzımı buldum. Arkadaşlarım da ilgilenince bir grup oluşturduk birilkte çalışıyoruz. Hobi olarak bence insanı rahatlatıyor ve yeni şeyler öğrenmek güzel. Umarım sen de keyif alırsın. Başka bir şey olursa buradayım!
ben de son zamanlarda yeni hobiler edinmeye çalışıyorum. Geçenlerde bahçe işlerine merak sardım, bitkilerle uğraşmak çok keyifli. Başlangıçta ne alacağımı bilemedim, ama internette araştırınca birkaç kolay bitki buldum. Onları yetiştirmek hem dinlendiriyor hem de güzel bir şeyler ortaya çıkarıyorsun. Bu tür şeyler insanı gerçekten mutlu ediyor. Umarım sen de ilginç bir hobi bulabilirsin! Herhangi bir sorunda buradayım.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.