Bugün aklıma takılan yeni hobi

Pazartesi 21:48
Selamlar, Gezelim Görelim konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sakarya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de yeni hobi arayışı vardı bir süre önce. Doğa yürüyüşleri yapmaya başladım, gerçekten harika bir şey. Hem spor yapıyorsun hem de doğayla iç içe oluyorsun. Sakarya'da da çok güzel yerler var, mesela Maşukiye'yi tavsiye ederim. Bir de fotoğraf çekmyei denemek istiyorum, doğanın güzelliklerini ölümsüzleştirmek güzel olur. Arkadaşlarım da bu konuda destek oluyorlar, birlikte keşfe çıkınca daha eğlenceli oluyor. Umarım sen de hoşuna gidecek bir hobi bulursun!
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de hobi arayışı içindeydim bir süre önce. Şu an resim yapmaya başladım, çok keyifli! İlk başta zorlandım ama zamanla daha iyi olmaya başladım. Gerçekten stres atmak için harika bir yol. Sakarya'daki manzaralar da ilham veriyor, resim yaparken doğayı izlemek ayrı bir zevk. Ayrıca, bazı arkadaşlarım da katıldı bu işe, brlikte güzel zaman geçiriyoruz. Umarım sen de yeni bir hobi bulursun ve keyfni çıkarırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.