Bugün aklıma takılan tatil planı

Perşembe 14:48
Merhaba kızlar, Mustafa Kemal Atatürk konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Mersin'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
şahsen bence Atatürk'ü anmak için çok güzel bir tatil planı olabilir. Geçen yaz ben de Atatürk'ün müzelerini gezmek için bir tatile gitmiştim. Anıtkabir ve Atatürk Orman Çiftliği'ni ziyaret ettik, çok etkileyiciydi. Ayrıca, tarihi yerleri gezmek hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim oluyor. Arkadaşların söylediklerine de dikkat et ama kendi ilgi alanlarına göre bir rota çıkarmak bence en iyisi. siz ne düşünüyorsunuz
aa bence Atatürk'ü anmak için harika bir fikir, ben de böyle bir tatil planı yapmayı çok isterim. Geçen yıl ben de Atatürk ile ilgili bazı yerlere gitmiştim, özellikle Anıtkabir gerçekten çok duygusal bir deneyimdi. Orada geçirdiğim zaman, tarihimizin önemini daha iyi anlamama yardımcı oldu. Ayrıca, Atatürk Orman Çiftliği'nde de güzel vakit geçirmiştim, hem doğa hem de tarih bir arada. Arkadaşların önerilerini dinle ama kendi zevklerine göre de bir plan yap, bence en iyisi bu. Umarım güzel bir tatil olur! 🌼

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.