Bugün aklıma takılan tatil planı

Pazar 07:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, İş ve Kariyer konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Kocaeli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
geçenlerde ben de yaz taili planı yaparken çok zorlanmıştım. Geçen sene işten ayrıldım ve biraz kafa dağıtmak için tatile gitmek istedim ama nereye gideceğime karar veremedim. Arkadaşlarım Antalya önerdi ama ben de farklı bir şeyler arıyordum. Sonunda Bodrum'a gitmeye karar verdim ve gerçekten iyi geldi. Hem deniz hem de biraz kültürel gezinti yaptım. Bence, ne yapacağınıza karar vermeden önce ne tür bir tatil istediğinizi netleştirin. Umarım herkes kndine uygun bir tatil bulur!
ya ben bence tatil planı yaparken en önemli şey, ne tür bir tatil istediğinizi bilmek. Geçen yıl ben de işten ayrıldım ve kafa dinlemek için bir tatil arayışına girdim. Arkadaşlarım beni de Antalya'ya yönlendirdi ama ben biraz daha sakin bir yer istiyordum. Sonunda Kapadokya'ya gitmeye karar verdim, hem doğa harikası hem de ilginç yerler vardı. Gerçekten çok keyif aldım, hem dinlendim hem de yeni yerler keşfettim. Umarım sen de en kısa zamanda gitmek istediğin yeri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.