Bugün aklıma takılan tatil planı

Perşembe 06:48
Herkese selam, Cinsellik +18 konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Antalya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
aa bence tatil planı yaparken iyi düşünmek lazım. Geçen yaz ben de Antalya’ya gitmiştim arkadaşlarımla. Plajda güneşlenmekten çok eğlenmiştik, akşamları da güzel mekanlarda vakit geçirdik. Tabii ki cinsellik konusunu da unutmamak lazım, eğlenceli ve romantik anlar yaşamak için harika bir yer. Kendi deneyimime göre, biraz özgür ve rahat olmak her şeyi çok daha keyifli hale getiriyor. Umarım güzel bir tatil geçirirsin!
bayağı geçen yaz ben de Antalya'da tatil yapmıştım, çok keyifliydi. Plajda takılmak ve akşamları eğlenceli mekanlarda zaman geçirmek harika bir deneyim oldu. Cinsellik konusuna gelince, bence ortamın rahatlığı ve özgürlüğü çok önemli. Benim için tatilde biraz daha cesur olmak her şeyi daha eğlenceli hale getirmişti. Belki birkaç yeni şey denemek de hoşuna gidebilir. Umarım harika bir tatil planı yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.