Bugün aklıma takılan tatil planı

Salı 02:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, İndirimler Kampanyalar konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ankara'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Bence tatil planı yaparken indirimlri takip etmek gerçekten önemli. Geçen yaz ben de böyle bir tatil planı yapmıştım, birkaç siteden indirim kodları bulup güzel bir otel ayarlamıştım. Ayrıca erken rezervasyon yaparsan daha uygun fiyatlar yakalayabilirsin, bu da benim işime yaramıştı. Arkadaşlarımın önerileri de çok faydalı olmuştu, bence biraz araştırma yapıp onlardan da fikir alabilirsin. Umarım güzel bir tatil planı yaparsın!
Bende de tatil planı yaparken indirimleri kovalamak önemli bir konu. Geçen yaz ben de böyle bir araştırma yapmıştım, birkaç kampanya bulup uygun bir fiyata gitmiştim. Hatta bir arkadaşımın önerdiği bir site vardı, oradan çok güzel bir otel buldum. Bazen sosyal medyada da güzel fırsatlar yakalayabiliyorsun, onlara da göz atmanı tavsiye ederim. Umarım senin için de harika bir tatil olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.