Bugün aklıma takılan şehir değişikliği

Çarşamba 08:48
Acaba sizde de oluyor mu, Moda Trendleri konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Bursa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
Bence şehir değişikliği gerçekten de moda trendlerini etkiliyor. Ben İstanbul’a taşındıktan sonra, kıyafet seçimlerim de bir anda değişti. Burada daha cesur ve farklı stiller denemeye başladım. Bursa'da daha çok klasik şeyler giyerken, İstanbul'da daha özgür hissettim. Herkesin tarzı farklı tabii, ama bu değişim beni yeniledi. Umarım sen de kendi tarzını bulursun!
Bence şehir değişikliği gerçekten ilginç bir konu. Ben de İzmir’den İstanbul’a taşındıktan sonra moda anlayışımda büyük bir değişim yaşadım. İzmir'de biraz daha rahat giyinirken, burada daha şık ve özenli olmaya başladım. Farklı etkinlikler ve tarzlar görmek insana ilham veriyor. Umarım sen de bu süreçte keyif alırsın! 🌼

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.