Bugün aklıma takılan şehir değişikliği

Cumartesi 08:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Hobilerimiz konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İstanbul'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
slm bende de şehir değişikliğiyle ilgili bi deneyim var. İstanbul'dan başka bir şehre taşındım birkaç sene önce, başta zorlandım açıkçası. Yeni yer, yeni insanlar derken biraz kaybolmuş hissetmiştim. Ama zamanla buranın da güzel yanlarını keşfettim, yeni hobiler edindim. Doğa yürüyüşleri yapmaya başladım, bu benim için çok iyi geldi. Arkadaş çevrem de genişledi, farklı insanlarla tanıştım. Bence değişim her zaman iyi bir fırsat, biraz cesaretle her şey yoluna girebilir. Umarım senin için de en iyisi olur!
geçenlerde bende de şehir değişikliği var. Geçen sene İstanbul'dan başka bir şehre taşındım, çok heyecanlıydım ama aynı zamanda biraz da korkmuştum. İlk başlarda yalnızlık hissettim, ama sonra yerel etkinliklere katılmaya başladım ve yeni insanlarla tanıştım. Hatta buranın güzel parklarında yürüyüş yapmayı sevdim, doğa bana çok iyi geldi. Şu an burada yaşamaktan mutluyum, her şey yeni bir bakış açısı kazandırdı. Umarım sen de bu süreçte güzel deneyimler yaşarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.