Bugün aklıma takılan şehir değişikliği

Pazar 15:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Müzik Kutusu konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Samsun'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
geçenlerde bende de şehir değişikliği süreci biraz karışıktı. Öncelikle yeni bir şehre taşınmanın heyecanı kadar zorluğu da var. Benim için en zor kısmı, yeni bir arkadaş çevresi bulmak olmuştu. İlk başlarda yalnız hissetmiştim ama zamanla iş yerinden ve komşulardan tanıştıkça daha kolay oldu. Hatta bir süre sonra aynı ilde yaşadığım eski arkadaşlarımla da bağlantı kurmak için planlar yapmaya başladım. Siz de yeni bir sosyal çevre oluşturmak için etkinliklere katılmayı düşünebilirsiniz. yazarsanız sevinirim
kızlar ben de geçen yıl şehir değişikliği yaptım ve gerçekten hem heyecanlı hem de zorlu bir süreçti. İlk başta her şey yeni ve yabancı geliyordu, bazen kaybolmuş gibi hisediyordum. Ama zamanla yeni yerler keşfettikçe ve insanlarla tanıştıkça bu his biraz azaldı. Hatta yerel etkinliklere katılmak, yeni insanlarla tanışmanın en iyi yolu oldu benim için. Yavaş yavaş kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Umarım senin için de süreç daha kolay geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.