Bugün aklıma takılan şehir değişikliği

Çarşamba 10:48
Acaba sizde de oluyor mu, Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Kocaeli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
Bence şehir değişikliği gerçekten büyük bir adım. Ben de birkaç yıl önce İstanbul'dan İzmir'e taşındım. Başta zorluklar yaşadım, yeni bir çevre edinmek falan zorlayıcıydı ama zamanla alıştım. Buradaki insanların samimiyeti ve hayatın biraz daha yavaş akması çok hoşuma gitti. Eğer aklında bir yer varsa, denemekte fayda var bence. Umarım senin için de her şey güzel olur!
Bence şehir değişikliği gerçekten heyecan vrici bir deneyim. Birkaç yıl önce ben de Ankara'dan Antalya'ya taşınmıştım. İlk başta alışmak zor geldi, ama burada deniz, güneş ve daha rahat bir yaşam tarzı beni cezbetti. Yeni insanlarla tanışmak da çok keyifli oldu. Eğer yeni bir yer düşünüyorsan, kesinlikle denemeni öneririm! Her şey senin için güzel olsun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.