Bugün aklıma takılan şehir değişikliği

Cuma 16:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Bilim ve Teknik konusunda şehir değişikliği ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Antalya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bende hamilelikte bende de bu konuda bi' değişiklik yapma isteği var. Ben de Antalya'dan İstanbul'a taşındım birkaç yıl önce. İlk başta zorlandım, alışmak zaman aldı ama şimdi çok memnunum. Farklı bir atmosfer, yeni insanlarla tanışmak gerçekten güzel. Arkadaş çevremde de herkes farklı şeyler söylüyordu ama ben içime sinen bir karar verdim. Önemli olan senin ne istediğin, ben de en çok orda mutluluğu buldum. Umarım sen de doğru kararı verirsin!
bence şehir değişikliği gerçekten büyük bir karar. Ben de birkaç yıl önce Ankara'dan İzmir'e taşındım. Başta çok heyecanlıydım ama aynı zamanda biraz korkuyordum. Yeni bir şehre alışmak zorlayıcı olabiliyor, özellikle de tanıdık bir ortamdan uzaklaşınca. Ama zamanla burada kendime çok güzel bir çevre edindim ve hayatımda büyük değişiklikler oldu. İnsanların sıcaklığı ve yaşam tarzı benim için çok farklıydı ama şimdi burayı seviyorum. Umarım sen de istediğin gibi bir karar verir, her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.