Bugün aklıma takılan okul telaşı

Perşembe 18:48
Acaba sizde de oluyor mu, Evim Güzel Evim konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bence okul telaşı çok normal bir şey. Ben de ilk gün çok heyecanlanmıştım, hatta biraz korkmuştum. Ama sonra arkadaşlar edinmek ve öğretmenlerle iletişim kurmak her şeyi kolaylaştırdı. Belki de yeni bir şeyler öğrenmenin heyecanını düşünmek seni daha çok rahatlatır. Kendini fazla strese sokma, zamanla alışacaksın.
Kızlar, okul telaşı gerçekten de herkesin yaşadığı bir şey. Ben de ilk günümde çok heyecanlıydım, aklımda bin tane soru vardı. Ama zamanla alışıyorsun ve yeni arkadaşlar edinmek çok keyifli oluyor. Belki de bu yeni başlangıcı bir macera oalrak görmek seni rahatlatır. Unutma, yalnız değilsin; çoğu kişi senin gibi hissediyor. Her şey yolunda gitsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.