Bugün aklıma takılan okul telaşı

Cuma 20:48
Herkese selam, Evim Güzel Evim konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Kocaeli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bayağı bende de okul telaşı olmuştu geçen sene, bayağı bir stres yapmıştım. Arkadaşlarım çok şey söyledi ama en iyisi kendi yolunu bulmak bence. Öncelikle hangi okula gideceğine karar vermek zor ama biraz araştırmak iyi geliyor. Benim için en önemlisi ders programını iyi ayarlamak olmuştu, yoksa her şey birbirine giriyor. Ayrıca, öğretmenlerle iyi bir iletişim kurmak da faydalı. Umarm herkes için güzel bir yıl olur!
bende de benzerini yaşadım bence okul telaşı herkesin yaşadığı bir şey, ben de çok stres yapmıştım ilk günler. Arkadaşlarımın söyledikleri bazen faydalı olsa da, en iyi yolunu kendin buluyorsun aslında. Bnim için en zor kısım, hangi dersleri seçeceğimi karar vermekti. Biraz araştırma yapıp, öğretmenlerle tanışmak da çok yardımcı olmuştu. Umarım herkes bu süreçte kendine en uygun yolu bulur ve güzel bir yıl gecirir!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.