Bugün aklıma takılan okul telaşı

Çarşamba 09:48
Herkese selam, Oyun bölümü konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
şahsen benim de okul telşaı dönemim zor geçmişti. Özellikle yeni bir okula geçerken çok stres olmuştum. Ama bence en önemli şey, kendine güvenmek ve hazırlıklı olmaya çalışmak. Arkadaşlarımla birlikte ders çalışmak ve birbirimize destek olmak çok işe yaramıştı. Bu arada, bir şekilde her şeyin yluna gireceğini düşünmek de önemli. Umarım senin için de her şey güzel geçer!
bende de benzerini yaşadım okul telaşı gerçekten herkesin yaşadığı bi durum. Bende de yeni bir sınıfa geçtiğimde aşırı stres olmuştum. Ama zamanla alıştım. Özellikle ilk günlerde diğer arkadaşlarla tanışmak çok yardımcı olmuştu, bi de öğretmenlerimizle iletişim kurmak. Yanımda bi arkadaşım olunca daha rahat hissetmiştim. Bence en önemlisi bu süreci çok kafaya takmamak, her şeyin yoluna gireceğini düşünmekte de fayda var. Umarım senin için de her şey kolay geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.