Bugün aklıma takılan okul telaşı

Cumartesi 22:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Mizah Geyik Sohbeti konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İstanbul'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bilmiyorum ama bende de okul telaşı varken çok farklı şeyler duymuştum. Bazen insanın kafası karışıyor, hrkesin bir fikri var ama en önemlisi kendi yapacaklarını iyi planlamak. Ben, her sene başında bir takvim yapıp, hangi dersleri ne zaman çalışacağımı yazıyordum. Bu, biraz daha rahat hissettiriyordu. Ayrıca, stresli zamanlarda kısa molalar vermk de işe yarıyor. Arkadaşlarla güzel bir sohbet, bir kahve ya da yürüyüş yapınca o yoğunluk biraz azalıyor. Umarım senin için de kolay geçer!
valla okul telaşı zor bi dönem gerçekten. Bende de son sene çok yoğun gçmişti, herkesin ne yapacağına dair farklı fikirleri vardı. Ben biraz daha sakin kalmaya çalıştım, arkadaşlarla birlikte ders çalışmak işe yaradı. Bir de hepimizin farklı öğrenme yöntemleri var, kendine uygun olanı bulmak önemli. Ben bazen müzik dinleyerek çalışıyordum, o da yardımcı oluyordu. Ama tabii ki, her şeyden önce düzenli bir program yapmak şart. Umarım sen de en kısa zamanda alışır ve bu süreci kolay atlatırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.