Bugün aklıma takılan indirim avı

Cuma 15:48
Acaba sizde de oluyor mu, Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İstanbul'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bilmiyorum ama bence indirim avı gerçekten eğlenceli bir şey. Bende de birkaç kez alışveriş yaparken harika fırsatlar yakaladım. Özellikle sezon sonu indirimleri çok işime yarıyor. Bir kere kış koleksiyonunda %70 indirim bulmuştum, o kadar mutlu olmuştum ki! Ama bazen alışveriş yaparken dikkatli olmak lazım, ihtiyacımız olmayan şeyleri almak da kolaylaşıyor. Arkadaşlarım da bu konuda hep farklı fikirler söylüyor, bazen iyi tavsiyeler alıyorum ama bazen de gereksiz yere harcama yapıyorum. Umarım sen de güzel indirimler bulursun!
bence bende de indirim avı yaparken bazen harika fırsatlar yakaladım. Geçen ay bir mağazada %60 indirim vardı, birkaç parça kıyafet aldım, çok mutlu oldum. Ama dediğin gibi dikkatli olmak şart, çünkü bazen gereksiz şeyler alıp cebimizi zorlayabiliyoruz. Arkadaşlarım da farklı taktikler deniyor, mesela bazıları sadece ihtiyacı olan şeyleri almakta ısrarcı. Yani indirim var diye hemen atlamamak lazm. Umarım sen de güzel fırsatlar bulursun, keyifli alışverişler!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.