Bugün aklıma takılan indirim avı

Çarşamba 23:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Oyun bölümü konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sakarya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Aa ben de indirim avına bayılırım! Özellikle oyun alırken iyi fırsatlar yakalamak harika oluyor. Geçen sene, bir oyun için %50 indirim bulmuştum, resmen sevinçten zıpladım. Genelde Steam veya Epic Games’teki indirim dönemlerini takip ediyorum, bazen bundle siteleri de iyi oluyor. Arkadaşların önerilerine de bir bak, oyuna göre farklı yerlerde indirimler olabilir. Umarım güzel fırsatlar bulursun!
Valla ben de indirim avı konusunda tam bir avcıyım. Geçen ay bir oyunu %60 indirimle kapmıştım, çok mutlu oldum! Genelde Steam ve GOG’ta indirim dönemlerini kaçırmamaya çalışıyorum, orada güzel fırsatlar oluyor. Bir de bazen sosyal medya hesaplarını takip etmek iyi oluyor, özel kampanyalar çıkabiliyor. Umarım sen de güzel indirimler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.