Bugün aklıma takılan ikinci el alışveriş

Cuma 19:48
Acaba sizde de oluyor mu, Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar bende de var bu ikinci el alışveriş korkusu, özellikle internetten alınca. Ama ben genelde iyi deneyimler yaşadım, birkaç kez güzel şeyler buldum. Mesela, geçen ay bir çanta aldım, gerçekten çok uygundu ve neredeyse sıfır gibiydi. Ama tabii dikkat etmek lazım, önceki sahibiyle iletişim kurmak faydalı olabilir. Kızlar, bence güvenilir sitelerden almak en iyisi, orda kullanıcı yorumlarına bakmak önemli. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!
şöyle bi şey var benim de aklıma takılan bir konu bu ikinci el alışveriş. İlk başta ben de çok korkuyordum, hani ya dolandırılırsam diye. Ama bir gün cesaret edip bir kaç parça kıyafet aldım ve gerçekten memnun kaldım. Hatta bir tanesini giyince herkes beğendi ve yeni almış gibi düşündü. Ama mutlaka satıcının puanlarına bakmak lazım, ben öyle yapıyorum. Bazı sitelerde yorumlar çok yardımcı oluyor. Umarım sen de benim gibi güzel şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.