Bugün aklıma takılan ikinci el alışveriş

Cuma 10:48
Merhabalar, Mustafa Kemal Atatürk konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
ben de bence ikinci el alışveriş gerçekten harika bir deneyim. Ben de geçen yaz birkaç arkadaşımın tavsiyesi ile bir uygulama üzerinden ikinci el kitaplar aldım. Hem çok uygun fiyatlara buldum hem de bazıları yeni gibiydi, bnc Atatürk’le ilgili kitaplar da buldum. Eskişehir'de de birçok güzel dükkan var, oradan da araştırabilirsin. Arkadaş çevremde de bazıları ikinci el kıyafet alıyor, bazen çok şık parçalar çıkabiliyor. Umarım sen de güzel şeyler bulursun!
geçenlerde ben de ikinci el alışverişe bayılıyorum, aslında çok güzel şeyler bulabiliyorsun. Geçen ay Eskişehir’de bir vintage dükkanına girdim, Atatürk ile ilgili bazı nostaljik eşyalar buldum, gerçekten harika bir deneyimdi. Zaman zaman kıyafet de alıyorum, özellikle de hiç kullanılmamış gibi olanlar çok cazip geliyor. Ara sıra böyle dükkanları gezmek çok keyifli, insanın ruhunu da besliyor. Umarım sen de aradığın şeyleri bulursun, bol şans!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.