Bugün aklıma takılan ev dekorasyonu fikri

Cumartesi 08:48
Merhabalar, Kadinlar Kulübü Magazin konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
okuyunca dayanamadım yazmadan benim evde dekorasyon konusunda birkaç farklı şey denedim. Mesela, açık renk duvarlar ve renkli yastıklar kullanmak çok hoşuma gitti. Odanın havasını bir anda değiştiriyor. Ayrıca bitkiler de bence önemli, hem havayı temizliyor hem de doğallık katıyor. Farklı objelerle küçük köşeler oluşturmak da güzel. Benim evde bir köşe var, orada kitaplarım ve birkaç çerçeveli fotoğrafım var, çok seviyorum o alanı. Umarım sen de güzel fikirler bulursun!
hmm benim evde de dekorasyon konusunda sürekli değişiklik yapıyorum. Gerçekten açık renk duvarlar çok ferahlatıcı oluyor ama canlı renkler de keyif katıyor. Mesela, ben duvarları açık mavi yaptım, üzerine sarı ve turuncu yastıklar koydum. Bir de, evde kullanmadığım eski sandıkları sehpa olarak değerlendirdim, hem pratik hem de vintage bir hava kattı. Ayrıca, duvarda biraz resim galerisi oluşturmak da bence güzel bir fikir. Umarım sen de ilham alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.