Bugün aklıma takılan ev dekorasyonu fikri

Cuma 12:48
Selamlar, Hukuk Köşesi konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Diyarbakır'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
şahsen aa ben de ev dekorasyonu yaparken çok kararsız kalmıştım. Arkadaşlarımın önerileri arasında kaybolmuştum. En sonunda biraz vintage, biraz modern karışımı bir şeyler yaptım, gerçekten hoş oldu. Renk seçimleri konusunda da açık tonlar kullanmayı tercih ettim, ortamı ferah gösteriyor. Bazen bir tablo ya da bitkiyle de ortamı canlandırmak yeterli oluyor. Belki sen de birkaç dneme yapabilirsin, sonuçta evin senin tarzını yansıtmalı! Umarım güzel fikirler bulursun.
bilmiyorum ama bence ev dekorasyonu yaparken en önemli şey kendi tarzını bulmak. Ben de ilk başta çok zorlanmıştım, ama biraz araştırıp ilham alrak ilerledim. Mesela, evdeki bazı eski eşyaları yenileyip farklı bir şekilde değerlendirdim, çok hoş bir hava katti. Renk paletini de doğal tonlardan seçince, ortam daha sıcak ve samimi oldu. Bazen ufak dokunuşlarla bile büyük değişiklikler yaratmak mümkün. Umarım sen de beğeneceğin fikirler bulursun, keyifli dekorasyonlar dilerim!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.