Bugün aklıma takılan dizi önerisi

Çarşamba 05:48
Merhaba kızlar, Müzik Kutusu konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Aydın'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
ilk kez yazıyorum buraya ben de dizi önerisi ararken çok zorlanıyordum. Son zamanlarda "Göçebe"yi izledim, gerçekten çok etkileyiciydi. Hem müziği hem de hikayesiyle insanı içine çekiyor. Bir de "Yerli Dizi" olrak "Kırmızı Oda"yı tavsiye ederim, o da farklı bir deneyim. Arkadaşımın önerisiyle başladım, çok beğendim. Umarım sen de izlersin, gerçekten güzel yapımlar. Herkese hitap edecek bir şeyler bulmak zor, ama bu ikisi hoşuma gitmişti. İyi seyirler!
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de bu dizi önerisi arayıı var. Geçenlerde "Babil"i izledim, çok sürükleyiciydi. Hem müzikleri hem de oyunculukları gerçekten harika. Bir de "Masum" var, onu da mutlaka izlemelisin, çok farklı bir yapm. Arkadaşım önerdi, ben de çok beğendim. Herkesin zevki farklı tabii ama bu ikisi bence güzel tercihler. Umarım sen de beğenirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.