Botoks Yaptırmayı Düşünenler İçin Tecrübeleriniz Neler?

Salı 23:17
Botoks yaptırmayı düşünmeye başladım ama kafamda bir sürü soru var. Acıtır mı, iyileşme süreci ne kadar sürer, gerçekten yüzümdeki ince çizgileri azaltır mı? Daha önce botoks yaptıranlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca, iyi bir doktor bulmak için nelere dikkat etmeliyim? Herkesin fikri benim için çok değerli!
Bende de botoks yaptırma düşüncesi vardı, sonunda bir deneyeyim dedim. Acıma konusunda çok korkmuştum ama aslında o kadar da kötü değil, birkaç iğne batması gibi hissediyorsun. İyileşme süreci de hızla geçti, ertesi gün işe dönebilmiştim. İnce çizgilerde gerçekten de fark var, bence denemeye değer. Doktor seçerken mutlaka referanslarına bak, daha önceki işlerine göz atmak faydalı oluyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Bence botoks yaptırmayı düşünüyorsan kesinlikle araştırmalısın. Ben de bir süre önce yaptırdım ve acı konusunda endişelerim vardı ama aslında çok hafif bir his, iğne batması gibi. İyileşme süreci benim için kısa sürdü, birkaç saat içinde normal hayata döndüm. Yüzümdeki ince çizgilerde de belirgin bir azalma oldu, memnunum. Doktorunu seçerken mutlaka deneyimlerine ve hasta yorumlarına dikkat et, bu önemli. Umarım senin için de güzel bir deneyim olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.