Bitkisel Kürler - Şifa Reçeteleri - Alternatif Tıp: doktora gitmeden önce sormak istedim

Salı 06:48
Yine bir soruyla geldim :) Bitkisel Kürler - Şifa Reçeteleri - Alternatif Tıp ile ilgili ağrı yönetimi konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Sakarya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
Bende de son zamanlarda vücudumda değişiklikler olmuştu. Özellikle bitkisel çaylar ve bazı doğal yağlar kullanarak rahatlama sağlamıştım. Zencefil çayı benim için iyi gelmişti, hem bağışıklık hem de ağrı yönetiminde faydasını gördüm. Ama tabii ki, eğer durum ciddi olursa mutlaka doktora gitmekte fayda var. Umarım senin içinde en kısa zamanda iyi sonuçlar alırsın.
Bende de son zamanlarda benzer bir şeyler yaşadım. Bitkisel kürler denemek istedim, özellikle nane ve limon çayı iyi geldi. Bir de zerdeçal kullanmaya başladım, gerçekten faydasını gördüm. Ama dediğin gibi, eğer durumun ciddileşirse mutlaka bir doktora danışmak iyi olur. Umarım sen de en kısa zamanda rahatlama bulursun.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.