Bitkisel Kürler - Şifa Reçeteleri - Alternatif Tıp: doktora gitmeden önce sormak istedim

Salı 02:48
Herkese selam, Bitkisel Kürler - Şifa Reçeteleri - Alternatif Tıp ile ilgili check-up sonuçları konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Sakarya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
ya ben bende de benzer şeyler olmuştu bir süre önce. Vücudumda ani değişiklikler hissedip panik yapmistim ama sonra biraz araştırdım. Bitkisel kürler hakkında okurken bazıları gerçekten faydalı gibi görünüyordu. Mesela papatya çayı içmiştim, biraz rahatlatmıştı beni. Ama tabii senin durumun farklı olabilir, en iyisi doktora danışmak.
okuyunca dayanamadım yazmadan benim de son zamanlarda vücudumda bazı değişiklikler olmuştu. Hatta bir ara her şeyin üst üste geldiğini düşünmüştüm. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle zencefil çayı içmeye başladım, biraz daha iyi hissetmeme yardımcı oldu. Ama dediğin gibi, her durum farklı olabilir. Öncelikle bir doktora görünmeni tavsiye ederim, çünkü en iyi yolu o belirler.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.