Biraz dertleşmek istiyorum — kendimi yalnız hissediyorum

Pazar 02:48
Selamlar, Dualarımız Sizinle bölümüne yazmak bana iyi geliyor. kendimi yalnız hissediyorum son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
valla bende de son zamanlarda yalnızlık hissi çok yoğun olmaya başladı. Özellikle evde tek başına kalınca insanın aklına kötü düşünceler geliyor. Ben bu durumla başa çıkmak için yürüyüş yapmaya başladım. Dışarıda biraz dolaşmak, insanlarla iletişim kurmak iyi geliyor aslında. Ayrıca, sevdiğim müzikleri dinlemek de ruh halimi değiştiriyor. Belki sen de bir şeyler yapabilirsin, arkadaşlarınla konuşmak ya da hobilerine yönelmek iyi olabilir. Umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin!
bende de zaman zaman yalnızlık hissi oluyor, özellikle de uzun süre evde kalınca. Bu durumla başa çıkmak için ben de biraz farklı şeyler denedim. Mesela, yeni bir hobi edindim; resim yapmaya başladım. Yaratıcı bir şeyler yapmak insanı gerçekten iyi hissettiriyor. Ayrıca, bazen arkadaşlarla buluşup kahve icmek de iyi geliyor; sohbet etmek, dertleşmek güzel. Belki sen de bir şeyler deneyebilirsin, dışarı çıkmak ya da yeni bir aktivite bulmak iyi olabilir. Umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.