Biraz dertleşmek istiyorum — kendimi yalnız hissediyorum

Cuma 21:48
Merhabalar, Bir derdim var bölümüne yazmak bana iyi geliyor. kendimi yalnız hissediyorum son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de benzer dönemler oldu. Gerçekten yalnız hissetmek zor bir şey, insanı çok yoruyor. Ben genelde arkadaşlarımla daha fazla zaman geçirerek, hobilerime yönelerek bu durumu aşmaya çalışıyordum. Mesela, bir süreliğine yürüyüş yapmaya başlamıştım, hem hava alıyorsun hem de düşüncelerden uzaklaşmış oluyorsun. Bir de bazen bir şeyler yazmanın da iyi geldiğini fark ettim. Yani, dertleşmek, paylaşmak önemli. Umarım sen de bir çözüm bulursun. Kendine iyi bak!
slm bende de böyle dönemler olmuştu. Yalnız hissetmek gerçekten zor, insanın ruh halini etkiliyor. Ben genelde müzik dinleyerek veya kitap okuyarak o duygularla baş etmeye çalışıyordum. Özellikle sevdiğim bir kitabı yeniden okumak iyi geldiği zamanlar olmuştu. Arkadaşlarımla buluşmak da çok yardımcı oluyordu, bazen sadece bir kahve içmek bile ruh halimi düzeltiyordu. Dertleşmek gerçekten önemli, umarım sen de kendini daha iyi hissedersin. Kendine iyi bak!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.