Biraz dertleşmek istiyorum — karar veremiyorum

Perşembe 13:48
Merhaba kızlar, Dualarımız Sizinle bölümüne yazmak bana iyi geliyor. karar veremiyorum son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Hug 🌸
bende de bende de son zamanlarda karar vermekte zorlandığım dönemler oldu. Gerçekten çok bunaltıcı olabiliyor. O zamanlar, kafamı dağıtmak için yürüyüşe çıkıyordum veya sevdiğim müzikleri dinleyip düşüncelere dalıyordum. Arkadaşlarımla konuşmak da çok iyi gelmişti, bazen sadece birinin dinlemesi bile yeterli olabiliyor. Kendi iç sesini bulmak için biraz zaman ayırmak önemli bence. Umarım sen de bir çözüm bulursun. Kendine iyi bak!
bende de bende de kararsızlık dönemleri çok oldu, gerçekten zor bir süreç. O zamanlarda, kendimi biraz daha iyi hissetmek için günlük tutmaya başladım. Duygularımı yazmak, kafamdaki karmaşayı azaltmaya yardımcı oldu. Ayrıca, bazen kafamı dağıtmak için yeni bir hobi edinmek de iyi gelmişti. Yani belki sen de denemek istersin. Umarım en kısa zamanda içinden geçtiğin bu dönemi atlatırsın, kendine dikkat et!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.