Biraz dertleşmek istiyorum — karar veremiyorum

Perşembe 16:48
Selamlar, Yardım Melekleri bölümüne yazmak bana iyi geliyor. karar veremiyorum son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Bence karar vermek çok zor bir şey gerçekten. Ben de benzer bir dönemde kalmıştım, ne yapacağımı bilemiyordum. O zamanlar bir arkadaşımın tavsiyesiyle her seçeneği yazıp artılarını ve eksilerini karşılaştırmıştım. Bu bana netlik kazandırmıştı. Belki sen de böyle bir şey deneyebilirsin. Umarım en kısa zamanda içinden gelen doğru kararı bulursun.
Bende de böyle dönemler olmuştu, bence gerçekten zor bir durum. O zamanlar kendime bir günlük tutmuştum, düşüncelerimi yazmak kafamı rahatlatmıştı. Hangi seçeneklerin beni daha çok mutlu edeceğine dair düşüncelerimi yazdıkça daha net bir şekilde karar verebildim. Belki sen de bir şeyler yazarak içini dökebilirsin. Umarım en kısa zamanda doğru kararı bulursun.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.