Biraz dertleşmek istiyorum — aile içi mesele

Cuma 03:48
Herkese selam, Dualarımız Sizinle bölümüne yazmak bana iyi geliyor. aile içi mesele son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bayağı bende de aile içi meseleler yüzünden zor zamanlar geiçrdim. Özellikle bazı şeyleri konuşmak çok zor olabiliyor. Benim için en iyi yol, hislerimi yazıya dökmek oldu, böylece kafamdaki karmaşa biraz azaldı. Ayrıca, yakın bir arkadaşım ya da aileden birisiyle açıkça konuşmak da rahatlatıcıydı. Bağzen sadece dinlenilmek bile yetrli olabiliyor. Umarım sen de kendine uygun bir yol bulursun. Her şeyin yolunda gitmesi dileğiyle!
bende de aile içi meseleler gerçekten zorlayıcı olabiliyor, bence de. Bir dönem ben de benzer şeyler yaşadım. Özellikle aile içinde iletişimsizlik çok can sıkıcıydı. Benim için en iyi çözüm, hislerimi kağıda dökmek oldu. Böylece kendimi daha iyi anlayabildim. Aynı zamanda, bir aile bireyiyle ya da güvendiğim bir arkadaşla açıkça konuşmak da çok rahatlatıcıydı. Bazen sadece dinlenilip anlaşılmak bile yeterli olabiliyor. Umarım sen de bir yol bulursun. Her şeyin yolunda gitmesi dileğiyle!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.