Bir derdim var konusunda içimi dökmek istedim

Cuma 12:48
Acaba sizde de oluyor mu, Bir derdim var bölümüne yazmak bana iyi geliyor. karar veremiyorum son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bende de böyle dönemler olmuştu, gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Ben genelde yazmak yerine yürüyüş yapmayı tercih ediyordum. Dışarıda biraz zaman geçirince kafam daha rahatlıyordu. Ayrıca, güvendiğim arkadaşlarımla konuşmak da iyi geliyor. Onların destek olması insanı rahatlatıyor. Bazen sadece dinlemek bile yeterli oluyor. Kendini ifade edebilmek önemli, umarım bu süreçte sen de kendini bulursun. Her şeyin yolunda gimtesini dilerim!
bana göre bende de böyle zamanlar olmuştu, çok bunaltıcı olabiliyor gerçekten. Ben de genelde knedimi ifade etmek için yazmayı tercih ediyordum, içimi dökmek iyi geliyordu. Bir de doğada vakit geçirmek, yürüyüş yapmak çok faydalıydı benim için. Güvendiğim arkadaşlarımla sohbet etmek de moral veriyordu, bazen sadece dinlemek bile yeterli olabiliyor. Umarım sen de bu dönemi en kısa sürede atlatırsın, her şeyin yolunda gitmesini dilerim!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.