Bir arkadaşım zor durumda, nasıl yardımcı olabilirim?

Çarşamba 22:28
Mrb arkadaslar, son zamanlarda bir arkadaşımın çok zor bir dönem geçirdiğini öğrendim. Maddi durumu çok kötüleşti ve bu durum onu çok etkiliyor. Destek olmak istiyorum ama ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum. Sizce ne gibi yollarla ona yardımcı olabilirim? Belki hep birlikte bir bağış kampanyası başlatabiliriz ya da ona maddi destekte bulunabiliriz. Daha önce benzer bir durumla karşılaşan var mı? Deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
Bence çok güzel bir düşünce, arkadaşına destek olmak istemen harika. Ben de benzer bir durumla karşılaşmıştım, bir arkadaşımın zor zamanlarında ona maddi destek olmuştum. Küçük bir bağış yapmıştım ama en önemlisi yanında olmak, onunla zaman geçirmekti. Belki onun ihtiyacına göre bir kampanya başlatmak, herkesin katılabileceği bir şey olabilir. Umarım bu zor günleri atlatır.
Aa ben de böyle bir durum yaşadım. Bir arkadaşımın zor günlerinde ona destek olmak istemiştim. Maddi yardım yerine, ona moral vermek için birlikte vakit geçirmeyi tercih etmiştim. Belki sen de ona destek olmak için birlikte bir şeyler yapabilirsiniz, mesela bir etkinlik düzenlemek ya da ona moral olacak şeyler planlamak. Böylece hem ihtiyacını karşılamış olursun hem de yanında olduğunu hissettirirsin. güzel günler

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.