Bim'den Aldığım Kıyafetler Kesinlikle Kalitesiz!

Çarşamba 19:50
Mrb arkadaşlar, birkaç gün önce Bim'den bir kaç parça kıyafet aldım. Aslında çok da güzel görünüyordu ama bir kez giydim ve yıkadım, hemen çekti! 😩 Renkleri soldu, dikiş yerleri açıldı. Bu kadar kısa sürede bu kadar kalitesiz bir ürün beklemiyordum. Daha önce de benzer bir sorun yaşayan var mı? Neyle başa çıkabilirim? Tavsiyeleriniz var mı?
Bende de benzer bir durum olmuştu, Bim'den aldığım bir elbise bir yıkamada resmen çekti. 😒 Renkler de soldu, tam yazlık diye almıştım, bir daha giyemeden dolaba kaldırdım. Kaliteyi beklemek zor ama belki yıkama talimatlarına dikkat edebilirsin. Ben genelde soğuk suyla yıkamaya dikkat ediyorum, belki o da işe yarar. Umarım senin için de bir çözüm bulursun.
Bence bu tarz mağazalardan aldığın kıyafetlerde kalitenin çok yüksek olmadığını bilmek lazım. Ben de Bim'den bir tişört almıştım, ilk yıkamada resmen biçimi gitti. Kalitesiz malzemeden yapıldığını anladım. Yıkarken soğuk su kullanmaya çalış, belki biraz daha dayanıklı olabilir. Ama bence bir daha alırken dikkatli ol, dolabında yer kaplamasın. güzel günler

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.