Beyaz Eşya Alımında İkinci El Tercih Edilir Mi?

Salı 23:55
Selamlar! Yeni evlendim ve beyaz eşya almak zorundayım. Ama bütçem biraz kısıtlı olduğu için ikinci el almayı düşünüyorum. Sizce ikinci el beyaz eşya almak mantıklı mı? Ya da alırken dikkat etmem gereken noktalar neler? Kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz güvenilir yerler var mı? Bunu daha önce deneyimleyenler varsa, yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler!
Bence ikinci el beyaz eşya almak iyi bir seçenek, özellikle bütçe kısıtlıysa. Ben de yeni evlendiğimde çamaşır makinesi ve buzdolabını ikinci el almıştım. Dikkat etmen gereken en önemli şey, urunun çalışır durumda olması ve mümkünse kullanım kılavuzunun da olması. Güvenilir yerler olarak Facebook grupları veya sahibinden.com gibi siteleri kullanabilirsin. Benim aldıklarım şu an çok iyi çalışıyor, şanslıydım sanırım. Umarım senin için de iyi bir deneyim olur!
Bende de ikinci el beyaz eşya alma deneyimi var. Eşimle birlikte birkaç ay önc bulaşık makinesi aldık ve gerçekten bütçemizi oldukça rahatlattı. Alırken dikkat etmen gerekn en önemli şey, ürünün ne kadar kullanıldığı ve markası. Mümkünse satıştan önce test ettirmeye çalış. Ben de sahibinden.com'dan almıştım, orası güvenilir görünüyor. Umarım sen de iyi bir şey bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.