Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma, MasterChef için pratik öneri lazım

Perşembe 09:48
Merhabalar, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma, MasterChef konusunda tatlı tarifi denedim, evde denemek isteyenlere yazayım dedim.

Malzemeler basit aslında, ben Kocaeli'de marketten aldım. Siz hangi markayı tercih ediyorsunuz? Püf noktası varsa yazın lütfen, bir dahaki sefere daha iyi çıksın istiyorum.

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bence aa ben de tatlı tarifleriyle ugrasmayi çok seviyorum. En son yaptığım çikolatalı mousse harika olmuştu. Malzemeler oldukça basitti, ama en önemli püf noktası çikloatayı eritirken çok fazla karıştırmamak. Senin tarifinin içinde de benzer bir şeyler olabilir. Markalar konusunda ben genelde yerel ürünleri tercih ediyorum, daha taze oluyorlar. Bir dahaki sefere denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım senin tatlın da harika olur!
aa bende de tatlı yapma merakı var, özellikle pratik tarifler hoşua gidiyor. En son yaptığım limonlu tart harka oldu, ama en önemli püf noktası limon suyunu eklerken miktarını iyi ayarlamak. Fazla ekleyince ekşi olabiliyor. Markalar konusunda ben de yerel ürünleri tercih ediyorum, özellikle limonlar daha lezzetli oluyor. Senin tarifini duymak için sabırsızlanıyorum, umarım denediğin talı da mükemmel olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.