Benim için işe yarayan yürüyüş alışkanlığı

Perşembe 01:48
Acaba sizde de oluyor mu, Bitkisel Kürler - Şifa Reçeteleri - Alternatif Tıp ile ilgili yürüyüş alışkanlığı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Sakarya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
ya ben bende de yürüyüş alışkanlığı son zamanlarda çok işe yaradı. Her gün en az yarım saat yürümeye başladım, hem ruh halim hem de fiziksel sağlığım için faydalı oldu. Açık havada yürümek, stresimi azaltıyor ve enerjimi artırıyor. Bitkisel kürler ile yürüyüşü birleştirdiğimde, daha da iyi hissettiğimi fark ettim. Mesela yeşil çay içerek yürüyüşe çıkmak beni daha dinç hissettiriyor. Belki sen de denemek istersin! siz ne düşünüyorsunuz
ilk kez yazıyorum buraya bende de son zamanlarda yürüyüş yapmak çok işe yaradı gerçekten. Her sabah kısa bir yürüyüşe çıkıyorum, hem zihnimi boşaltıyor hem de kendimi daha iyi hissediyorum. Sakarya'da havalar güzelken yürümek ayrı bir keyif. Bitkisel kürlere gelince, ben de yürüyüş öncesi zencefil çayı içiyorum bazen, içimi ısıtıyor. Bu kombine ile kendimi daha enerjik hissediyorum. Umarım sen de bir şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.