Benim için işe yarayan uyku düzeni

Çarşamba 15:48
Merhabalar, Organik Yaşam ile ilgili uyku düzeni konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Konya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Hug 🌸
geçenlerde benim de uyku düzenimle ilgili sorunlarım vardı bir süre önce. Geceleri çok geç yatıyordum ve sabahları da zor uyanıyordum. Sonra bir rutin oluşturdum; her akşam aynı saatte yatmaya çalıştım ve yatmadan önce ekranlardan uzak durdum. Bu gerçekten işe yaradı, uykum daha derin ve dinlendirici oldu. Belki sen de denemek istersin. Umarım her şey yolunda gider! 🌙
şöyle bi şey var benim de uyku düzenimle ilgili sıkıntılarım olmuştu. Gece uyumadan önce bir süre meditasyon yapmaya başladım ve bu çok faydalı oldu. Zihnim daha sakinleşiyor ve uykuya dalmam kolaylaşıyor. Ayrıca, yatmadan önce bitki çayı içmek de iyi geldi. Bazen bu basit değişiklikler büyük fark yaratabiliyor. Umarım sen de kendine uygun bir çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.