Benim için işe yarayan uyku düzeni

Pazar 23:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Organik Yaşam ile ilgili uyku düzeni konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Manisa'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bende hamilelikte bende de uyku düzeniyle ilgili bi süre sorunlar vardı. Özellikle gece geç yatmak ve sabah zor uyanmak beni çok etkiliyordu. Ben bi süre önce her akşam aynı saatte yatıp kalkmaya başladım, bir de akşamları ekrandan uzak durmaya çalıştım. Gerçekten işe yaradı gibi hissediyorum. Gündüz de biraz yürüyüş yapınca daha iyi uyuyabiliyorum. Belki sen de denemek istersin.
geçenlerde benim de uyku düzenimle ilgili bi süre sıkıntılarım olmuştu. Gece geç yatmak ve sabah uyanmak cidden zor olabiliyor. Ben de bi süre önce her akşam aynı saatte yatmaya ve sabah aynı saatte kalkmaya çalıştım. Ayrıca akşamları kafein alımını azaltmak da işe yaradı. Gündüz biraz açık havada zaman geçirmek de uykumu olumlu etkiledi. Belki sen de bunları deneyebilirsin.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.