Benim için işe yarayan stres yönetimi

Salı 21:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Ağız - Diş Sağlığı ve Bakımı ile ilgili stres yönetimi konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Samsun'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende de benzerini yaşadım bende de zaman zaman ağız sağlığıyla ilgili stres yaşadığım dönemler oldu. Özellikle dişçi randevularından önce kendimi çok gergin hissediyordum. O yüzden biraz meditasyon yapmaya başladım. Derin nefes alıp vermek ve birkaç dakika sessiz kalmak gerçekten işe yarıyor. Ayrıca, iyi bir kitap okumak da dikkatimi dağıtıyor. Kendini kötü hissettiğin anlrada, basit şeylere odaklanmak biraz rahatlatıyor. Umarım senin içinde bir şeyler işe yarar!
ilk kez yazıyorum buraya bende de diş sağlığıyla ilgili stres dönemleri oldu. Özellikle dişçi randevularından önce aşırı gergin oluyordum. Geçen yıl biraz yoga yapmaya başladım, gerçekten rahatlatıyor. Ayrıca, dişçi öncesi sevdiğim bir müzik dinlemek de işe yarıyor. Müzik insanı bambaşka bir dünyaya götürüyor. Umarım sen de bulursun kendine uygun bir yöntem!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.