Benim için işe yarayan check-up sonuçları

Cumartesi 22:48
Merhabalar, Bitkisel Kürler - Şifa Reçeteleri - Alternatif Tıp ile ilgili check-up sonuçları konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Antalya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
valla bende de son zamanlarda vücudumda bazı değişiklikler olmuştu. Birkaç ay önce check-up yaptırdım ve sonuçlarımda bazı şeyler çıkmıştı. Doktorum bana bitkisel kürler önerdi, özellikle zencefil ve propolis kullanmayı tavsiye etti. Ben de başladım ve gerçekten kendimi daha iyi hissettim. Ama tabi her şey kişisel, sen de doktora danışmayı unutma. Umarım senin içinde iyi sonuçlar çıkar!
valla bende de bu tür değişiklikler olmuştu bir dönem. Birkaç ay önce check-up yaptırdım ve sonuçlarımda bazı vitamin eksiklikleri çıkmıştı. Doktorum bana doğal yollarla takviye almamı önerdi, özellikle keçiboynuzu ve spirulina kullanmaya başladım. Gerçekten de biraz daha enerjik hissetmeye başladım ama her vücut farklı, sen de doktora danışmayı ihmal etme. Umarım senin için de en iyi sonuçlar çıkar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.