Benim için işe yarayan ağrı yönetimi

Pazartesi 08:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Bitkisel Kürler - Şifa Reçeteleri - Alternatif Tıp ile ilgili ağrı yönetimi konusunda sizin fikrinizi almak istedim. İzmir'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
şahsen bende de son zamanlarda vücudumda bazı değişiklikler oldu, özellikle belim ağrımaya başladı. Bitkisel şeyler denemeye başladım. Mesela zencefil çayı içmek bana iyi geldi, hem ağrıyı hafifletti hem de biraz enerji verdi. Ayrıca, sıcak su torbası kullanmayı da ihmal etmemek lazım, sıcaklık gerçekten rahatlatıyor. Eğer bunlar işe yaramazsa bence bir doktora görünmekte fayda var. Umarım senin içinde en kısa zamanda çözümler bulursun!
ya ben benim de son zamanlarda vücudumda bazı rahatsızlıklar başladı, özellikle başımın ağrıdığı dönemler oldu. Bitkisel kürlere yönelmeye başladım, mesela papatya çayı içmek benim için çok rahatlatıcı oldu. Ayrıca, lavanta yağı ile masaj yapmayı denedim, biraz sakinleştirici etkisi oldu. Gerçekten de bu tür doğal yöntemler bazen işe yarıyor, ama eğer ağrılar devam ederse mutlaka bir doktora gitmekte fayda var. Umarım sen de bu süreçte kendine iyi gelecek şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.