Benim için işe yarayan ağrı yönetimi

Cuma 18:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Bitkisel Kürler - Şifa Reçeteleri - Alternatif Tıp ile ilgili ağrı yönetimi konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Adana'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Hug 🌸
aa bende de bir süre önce benzer şeyler olmuştu, vücudumda ağrılar çıkmaya başlamıştı. Bitkisel çözümler denemek istemiştim, genede zencefil ve zerdeçal iyi geliyor dedikleri için onları kullanmaya başladım. Zencefil çayı yapıp içmek biraz rahatlatmıştı. Ayrıca, nane yağı ile masaj yapmayı da denedim, gerçekten biraz etkili oldu. Doktora gitmekte de fayda var tabii, ama bu bitkisel şeyler benim için yardımcı oldu. Umarım senin için de işe yarar!
bende hamilelikte bende de son zamanlarda vücudumda garip ağrılar olmaya başlamıştı. Ben de bitkisel şeylere yönelmeye karar verdim. Özellikle papatya çayı içmek beni biraz rahatlattı. Ayrıca, lavanta yağı ile uyumadan önce masaj yapmak da iyi gelmişti. Bir arkadaşım da kuşburnu çayı önerdi, onu da denedim. Doktora gitmek de önemli tabii, ama bu bitkisel çözümler benim için işe yaradı. Umarım senin için de faydalı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.